Varmt välkommen in till oss på KristallerStenar.se 
Vi är ett företag som drivs med stor passion och ett mycket högt kvalitetstänk. En personlig butik på nätet med ett av Sveriges bredaste sortiment av kristaller & rökelser.

Genom våra etablerade och mycket goda kontakter samt ett brinnande intresse driver vi vår verksamhet. Vi är stolta över att arbeta med ett antal leverantörer som vi har en direkt koppling med & där vi vet att det är kristaller med sjyssta villkor utan extra mellanhänder. Vi har släktingar i kristall-branschen och har byggt upp ett nätverk av kontakter för att kunna följa alla led under processen från brytning till att kristallerna kommer hem till oss. Det är otroligt viktigt att ha koll på aspekterna kring etik och miljö som försäljare av kristaller. Hos oss hittar du mängder av högkvalitativa, äkta kristaller med konkurrenskraftiga priser.

Vi erbjuder ett mycket brett sortiment där du som kund kan välja mellan både unika produkter, exklusiva kristaller och slumpvis utvalda stenar. Du kan även vara med i våra live-försäljningar på Instagram där du har möjlighet att välja ut specifika stenar som vi visar upp i live-video. Vi älskar att skapa, inspirera och att hela tiden finna nya vackra kristaller att ta hem till vår butik. Vårat fokus ligger inte på stenars egenskaper, vårat fokus ligger på att kunna erbjuda dig alla världens kristaller här hos oss med hög kvalité. Att få vara kreativ och hela tiden utvecklas är en stor del av livet. Vi köper in och väljer alla våra kristaller med stor omsorg. Har du ett intresse för stenar, nyfunnet som mångårigt, så vet vi att du kan finna något du gillar här hos oss. Tänk vad naturen kan erbjuda för fantastiska skapelser!