Song Of India - Whiff of Happiness, Eterisk olja mix Aromaterapi

  • 79 kr
I lager
Alltid snabba och spårbara leveranser

Fast frakt 59 kr inom Sverige

Säkra betalmedel

Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Paypal Payment with Visa Payment with Mastercard

Doft: Whiff of Happiness. Innehåller en blandning av 100% rena eteriska oljor: vanilj, ingefära och mandarinolja (tangerin). Fyll dina sinnen med ren glädje och lycka med doften av dessa vackra söta toner som höjer ditt humör. 

Säljes per 1 styck förpackning om 10 ml eterisk olja inklusive glaspipett.

Hur du använder: Eterisk olja. Tillsätt ett par droppar till en aromspridare ihop med vatten för att sprida dess behagliga doft i ett rum. Några droppar olja räcker för att du ska uppnå önskad effekt. Du kan även blanda ut dessa eteriska oljor med en basolja för att ta del av dess nyttoämnen via t.ex. massage eller smörja handlederna (pulspunkter). Eteriska oljor är mycket koncentrerade och ska inte användas outspädda på huden då eterisk olja är uppbyggda av mycket små molekyler. I hudvårdsprodukter är rekommenderad högsta dosering 1% eteriska oljor. I aromaterapimassage kan en något högre dosering användas. Även i produkter som sköljs av kan doseringen ökas något. Eterisk olja har många nyttiga hälsofördelar. Förvara på en kall och torr plats. Varning! Endast för extern användning. Förvaras åtskilt från barn och husdjur. Undvik ögonkontakt. Vid förtäring, sök omedelbart läkarvård. Avbryt användningen om något illamående, huvudvärk, yrsel eller allergisk reaktion uppstår.

Märke: Song of India (SOI). Song of India är ett märke med väldoftande och högkvalitativa rökelser och andra spirituella produkter som tillverkas i Indien. Song of Indias wellness- och doftprodukter är en hyllning till ett naturligt och holistiskt liv. I en strävan att hitta en delikat balans mellan kropp och själ, är alla deras produkter designade för att stärka, berika och ge energi till din själ. Baserat på principerna för den antika vetenskapen om Ayurveda, är Song of Indias produkter tillverkade enligt urgamla indiska traditioner och metoder. Kom och upplev den rena glädjen av naturlig godhet!