Song Of India - Sleep, pillow spray

  • 59 kr

Produkten är slutsåld.

Alltid snabba och spårbara leveranser

Fast frakt 59 kr inom Sverige

Säkra betalmedel

Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Paypal Payment with Visa Payment with Mastercard

Doft: Sleep. En lugnande spray, att användas som förberedelse för en underbar nattsömn. En blandning av eteriska oljor av bergamott, söt apelsin, lavendel, pelargon, grapefrukt, nejlika och kardemumma. 

Säljes per 1 styck förpackning om 100 ml.


Hur du använder: 
Spraya några gånger på en kudde eller i rummet runt dig. Andas in djupt och slappna av. Kan upprepas så ofta du vill. Förvara på en sval, torr plats, borta från direkt solljus. Lättanvänd sprayflaska med pump. Tillverkad med naturliga eteriska oljor. Giftfritt.

Märke: Song of India (SOI). Song of India är ett märke med väldoftande och högkvalitativa rökelser som tillverkas i Indien. Song of Indias wellness- och doftprodukter är en hyllning till ett naturligt och holistiskt liv. I en strävan att hitta en delikat balans mellan kropp och själ, är alla deras produkter designade för att stärka, berika och ge energi till din själ. Baserat på principerna för den antika vetenskapen om Ayurveda, är Song of Indias produkter tillverkade enligt urgamla indiska traditioner och metoder. Kom och upplev den rena glädjen av naturlig godhet!