Regler i live

Instagram live - vad är det och hur fungerar det?

Vi har live-försäljning ungefär 1-2 gånger i veckan på vår Instagram där vi umgås & har det trevligt tillsammans och tittar på vackra kristaller som finns till salu!

Våra regler som gäller när du deltar i en live hos oss kan du läsa om ingående här nedan. Har du aldrig varit med innan eller känner dig osäker kring vilka regler som gäller så läs igenom allt noggrant. Är du intresserad av att vara med i en av våra live-försäljningar så kolla in eller följ oss på Instagram, där lägger vi alltid ut när det är på gång med nästa tillfälle för live. Vi heter kristallerstenar.se på Instagram. Du kan självklart vara med utan att handla något, det finns inget köpkrav i dessa lives men om du paxar något så är det dock ett bindande köp.

Köp via live brukar refereras som en paxning. Paxar du en kristall i vår live så är det ett bindande köp. Du måste därför vara säker på vad du vill paxa, tänk igenom innan du väljer att paxa i live. Skulle du inte följa de regler vi har vid köp i live så kan du tyvärr inte delta vid fler live-sändningar i framtiden. När du paxar något i vår live så får du ett boxnummer av oss. Detta nummer du får är för att vi enkelt skall hålla reda på varje enskild persons köp. Då kommentarer ofta syns olika på olika skärmar vid en live så är det alltid vår skärm som gäller. Den som är först med en pax på vår skärm är den som får köpa kristallen. Du måste skriva en tydlig kommentar, t.ex. "Pax nr 2, jag har ingen box" eller "Pax nr 4, min box 23"

Du måste ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande för att kunna handla av oss. Dagen efter live-sändningen varit så går vi igenom alla köp och kontaktar dig med en sammanställning på vad du köpt och vad det är du skall betala för summa. Du får en länk av oss som leder till din box i denna kategori på vår hemsida. Boxen har det nummer som du blivit tilldelad i vår live. Det finns även i beskrivningen vad just din box innehåller så du kan se att allt är med från dina paxningar. Du har från att vi kontaktat dig 48 timmar på dig att betala för din box. Du kan betala med KLARNA (betala direkt, faktura, delbetalning), Swish, Payson och Paypal hos oss.

Frakten är alltid 59 kronor (inom Sverige) oavsett köpesumma. Du kan välja att ha din betalda box väntande hos oss i ca. 2 veckor för att ha möjlighet att köpa vid flera livesändningar och då få allt samfraktat och på så sätt bara behöva betala för en frakt. Du har fri frakt på eventuella tillägg av fler köp till din box. Du kan även välja att lägga till utav produkter som finns på vår hemsida till din box. Råkar du betala för mer än en frakt är det ingen fara, vi kommer då att ge dig en återbetalning på eventuell extra frakt. Observera att om du använder alternativet för fri frakt utan att ha betalat någon frakt alls i något tidigare köp så kommer din beställning inte att skickas.

Det är inte tillåtet att avbyta ett köp/plocka bort produkter ur din låda i efterhand som du paxat. Tänk därför igenom noga vad du paxar. Det är inte heller godkänt att vara sen med flertalet betalningar av box vid upprepade tillfällen. Om inte de regler vi har följs så blir du tyvärr avstängd från att kunna handla från våra live-försäljningar. Väljer du att returnera kristaller som du paxat i live kan du tyvärr inte heller paxa/handla vid fler lives. Reglerna är satta för att det skall vara rättvist med samma villkor för alla.