Regler i live

Vi har live 2 gånger varje vecka på torsdagar och söndagar på vår Instagram ♡

Har du aldrig varit med innan i våra lives eller känner dig osäker kring vad som gäller så läs igenom våra regler nedan noggrant. Vi heter kristallerstenar.se på Instagram. Här nedan kan du också se bilder med steg för steg guide. Du kan självklart hänga med oss utan att handla något, det finns inget köpkrav i dessa lives. Ett köp i live brukar refereras som en "paxning". Om du väljer att paxa något så är det ett bindande köp och våra regler nedan tillämpas i samband med detta (samt våra ordinarie köpvillkor). Paxa därför med omsorg, för du paxar över andra personer! Du måste ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande för att kunna handla av oss.

Hur en pax i live går till
Vi visar upp kristaller som är numrerade på vårat bord. Är du intresserad av att köpa något så skriver du en tydlig kommentar. T.ex. "Pax nr 5, jag har ingen box" eller "Jag vill köpa nummer 5, till box 17" eller "5 till box 181" Viktigt att tänka på! Då kommentarer ofta syns olika på olika skärmar vid en live så är det alltid vår skärm som gäller. Den som är först med en pax på vår skärm är den som får köpa kristallen. Detta läser vi upp i liven och meddelar direkt vem som får köpa kristallen. När du paxar något i vår live så får du ett boxnummer av oss. Detta nummer får du för att vi enkelt skall hålla reda på varje enskild persons köp. För att liven skall flyta på så bra som möjligt så ska du vid din första pax skriva ifall du ej har en box sedan tidigare, så vi kan ge dig ett boxnummer. Har du en box sparad hos oss så anger du detta boxnummer i samband med dina paxningar. 

Hur betalning går till
Varje måndag går vi igenom alla boxar och lägger upp alla boxar på vår hemsida efter den föregående veckas live-sändningar. Du checkar därmed ut eventuella köp från torsdag och/eller söndag som ett köp. Vi lägger ut ett inlägg på Instagram när boxarna finns redo att checka ut. Missar du detta kontaktar vi dig under de närmaste dagarna. Boxen du ska checka ut har det boxnummer som du blivit tilldelad i vår live. Det finns även i beskrivningen vad just din box innehåller så du kan se att allt är med från dina paxningar. Boxen skall vara utcheckad inom 48h efter genomförd live. Du kan betala med KLARNA (betala direkt, faktura, delbetalning), Swish, Payson och Paypal hos oss. 

Frakt och möjlighet att spara box
Frakten är alltid 59 kronor (inom Sverige) oavsett köpesumma/storlek på kristallerna. Vi skickar alla våra paket spårbart. Du kan välja att ha din betalda box sparad hos oss för att ha möjlighet att köpa vid flera livesändningar och då få allt samfraktat och på så sätt bara behöva betala för en frakt. Du har då alltså vid val av sparad box fri frakt på eventuella tillägg av fler köp till din box. Du kan även välja att lägga till utav produkter som finns på vår hemsida i ditt köp. Men dessa produkter står inte med i din box utan dessa produkter står med i orderbekräftelsen du får till din mail. Produkter köpta från vår hemsida går under våra ordinarie köpvillkor på hemsidan. Väljer du att spara boxen så säger du själv till oss när du vill att boxen ska skickas till dig. Vi kommer inte att skicka ut den automatiskt efter någon viss tid.

Förhållningsregler
Viktigt att tänka på vid paxningar i live! Eftersom att du paxar över andra personer i våra liver är en pax bindande hos oss. Det är därmed inte tillåtet att avbyta ett köp/plocka bort produkter ur din box i efterhand som du paxat. Väljer du att avbryta/returnera kristaller som du paxat i live kan du tyvärr inte paxa/handla vid fler live-tillfällen. Reglerna är satta för att det skall vara rättvist med samma villkor för alla. Tänk därför igenom innan du väljer att paxa i vår live och paxa med omsorg - eftersom att du paxar över andra personer. Vi skickar ut en påminnelse ifall du missar att checka ut din box men vid nästkommande påminnelse ger vi ett datum för sista dag att betala och därefter makuleras boxen. En makulerad box innebär att du ej har möjlighet att delta vid fler live-tillfällen. Om inte de förhållningsregler vi har vid paxningar följs så blir du tyvärr avstängd från att kunna handla från våra live-försäljningar. Vid köp i live hos oss tillämpas våra specifika regler, ordinarie köpvillkor med t.ex. svensk Distansavtalslag gäller fortfarande. Men vi har om du bryter mot våra live-regler rätt att neka dig för framtida live-köp. Vi publicerar aldrig våra liver offentligt i efterhand på vår Instagram utan de sparas endast i vårat live-arkiv för möjlighet att undersöka vid eventuella frågor kring specifik paxning.