Förhållningssätt i live

Vi har liveförsäljning 1 gång i veckan, varje söndag på vår Instagram där du kan handplocka dina kristaller ♡

Har du aldrig varit med innan i våra lives eller känner dig osäker kring vad som gäller så läs igenom våra förhållningssätt nedan. Vi heter kristallerstenar.se på Instagram. Här nedan kan du också se bilder med steg för steg guide. Du kan självklart hänga med oss utan att handla något, det finns inget köpkrav i dessa lives. Ett köp i live brukar refereras som en "paxning". Om du väljer att paxa något live hos oss så tillämpas våra förhållningssätt nedan samt våra ordinarie köpvillkor. I live paxar man över andra personer. Paxa därför med omsorg. Du måste ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande för att kunna handla av oss.

Hur en pax i live går till
Vi visar upp kristaller som är numrerade på vårat bord. Är du intresserad av att köpa något så skriver du en tydlig kommentar. T.ex. "Pax nr 5, jag har ingen box" eller "Jag vill köpa nummer 5, till box 17" eller "5 till box 181" Viktigt att tänka på! Då kommentarer ofta syns olika på olika skärmar vid en live så är det alltid vår skärm som gäller. Den som är först med en pax på vår skärm är den som får köpa kristallen. Detta läser vi upp i liven och meddelar direkt vem som får köpa kristallen. När du paxar något i vår live så får du ett boxnummer av oss. Detta nummer får du för att vi enkelt skall hålla reda på varje enskild persons köp. För att liven skall flyta på så bra som möjligt så ska du vid din första pax skriva ifall du ej har en box sedan tidigare, så vi kan ge dig ett boxnummer. Har du en box sparad hos oss så anger du detta boxnummer i samband med dina paxningar. 

Vad är " unblock " ?
Ibland skriver någon #unblock i en live, detta är för att om möjligt få fram sina kommentarer bättre. Tyvärr kommer inte alla kommentarer fram som skickas i liven. Det är t.ex. därför vi försöker läsa upp alla namn vi får upp på vår skärm på varje paxning och alltid går efter vår skärm med vem som är först. Du ser dig själv alltid som första kommentar, men det skiljer sig på olika skärmar. Ibland kan man skriva flertalet kommentarer men inte nå fram till vår skärm ändå, varav en del försöker skriva #unblock. Man kan även testa att gå in och ur liven eller starta om appen. Tyvärr blir det så ibland när vi är många samtidigt inne i en live tillsammans.

Hur betalning går till
Varje måndag går vi igenom alla boxar och lägger upp alla boxar på vår hemsida efter den föregående veckas live-sändningar. Du checkar därmed ut eventuella köp från vår söndagslive som ett vanligt köp. Vi lägger ofta också ut ett inlägg på Instagram som en notis när boxarna finns redo att checka ut. Missar du detta kontaktar vi dig under de närmaste dagarna. Boxen du ska checka ut har det boxnummer som du blivit tilldelad i vår live. Det finns även i beskrivningen vad just din box innehåller så du kan se att allt är med från dina paxningar. Boxen skall vara utcheckad inom 48h efter genomförd live. Du kan betala med KLARNA (betala direkt, faktura, delbetalning), Swish, Payson och Paypal hos oss. 

Frakt och möjlighet att spara box
Frakten är alltid 59 kronor (inom Sverige) oavsett köpesumma/storlek på kristallerna. Vi skickar alla våra paket spårbart. Du kan välja att ha din betalda box sparad hos oss för att ha möjlighet att köpa vid flera livesändningar och då få allt samfraktat och på så sätt bara behöva betala för en frakt. Du har då alltså vid val av sparad box fri frakt på eventuella tillägg av fler köp till din box. Du kan även välja att lägga till utav produkter som finns på vår hemsida i ditt köp. Men dessa produkter står inte med i din box utan dessa produkter står med i orderbekräftelsen du får till din mail. Väljer du att spara boxen så säger du själv till oss när du vill att boxen ska skickas till dig. Vi kommer inte att skicka ut den automatiskt efter någon viss tid.

Förhållningssätt 
Viktigt att tänka på vid paxningar i live! Eftersom att du paxar över andra personer i våra liver är en pax bindande hos oss. Väljer du att avbryta/returnera kristaller som du paxat i live kan du tyvärr inte paxa/handla vid fler live-tillfällen. Reglerna är satta för att det skall vara rättvist med samma villkor för alla. Tänk därför igenom innan du väljer att paxa i vår live och paxa med omsorg - eftersom att du paxar över andra personer. Vi skickar ut en påminnelse ifall du missar att checka ut din box. Om inte de förhållningssätt vi har vid paxningar i live följs så kommer man inte kunna handla från våra live-försäljningar utan då är man varmt välkommen att handla via hemsidan istället. Vi följer svensk Distansavtalslag som gäller även i live. Men vi har, om en bryter mot våra förhållningssätt, rätt att neka dig för framtida live-köp. Då önskar vi att man istället handlar via hemsidan och inte paxa över andra personer. Vi publicerar aldrig våra liver offentligt i efterhand på vår Instagram utan de sparas endast i vårat live-arkiv för möjlighet att undersöka vid eventuella frågor kring specifik paxning.