Julkalender Fancy Christmas

  • 1 750 kr
  • 1 000 kr

Produkten är slutsåld.

Observera att det här är modellen från 2022 som vi funnit några undangömda absolut sista exemplar av! Det står inte 2022 någonstans på kalendern utan det är den neutrala design på kalender vi brukar ha utan årtal. En jättefin och prisvärd kalender! Begränsad upplaga. Det finns ett begränsat antal kalendrar och vi kommer inte att kunna tillverka fler för i år när de säljs slut.

Julkalender - Fancy Christmas (några sista exemplar som vi lyckats hitta undangömda utav modellen från 2022)
Pris 1249 kr NU 1000 kr - värde över 1750 kronor.
Med smycken av olika kristaller. (Se mer ingående information nedan.)

Mycket fin julkalender med vackra glittrande detaljer på som sprider glädje och julkänsla! Den är personligen skapad av oss på KristallerStenar, fylld med kristallsmycken av hög kvalité. Totalt 24 stycken numrerade luckor. Mått på kalendern är ca. 19x25 cm.

Denna kalender innehåller en härlig blandning av 24 stycken olika kristallsmycken.  
- 10 stycken blandade kristallarmband med 6mm runda pärlor/chips
- 2 stycken kristallhängen i polerad form (med silverpläterat hänge)
- 2 stycken råa kristallhängen  (med silverpläterat hänge)
- 10 stycken olika utförande av trumlade kristallhängen (med silverpläterat hänge)

Du kommer även att få en numrerad lista med ursprung på alla stenar från varje lucka samt några ledord/egenskaper för varje sten. Du kan sedan ihop med detta fylla i vilken sten du fick för att ha en komplett lista på kristallerna ur din julkalender. Själva namnet på stenen kommer du att kunna skrapa fram på kalenderns baksida (likt en trisslott) Det är ingen specifik färgkod eller tema på stenarna i de olika slags kalendrarna. Tänk på att kristaller kommer från naturen & naturliga sprickor & ojämnheter kan förekomma. Färger kan skilja sig beroende på hur ljuset faller ner på produkten samt även mellan olika bildskärmar m.m.