Tulasi - Exclusive Cinnamon, rökelsepinnar

  • 19 kr
I lager
Alltid snabba och spårbara leveranser

Fast frakt 59 kr inom Sverige

Säkra betalmedel

Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Paypal Payment with Visa Payment with Mastercard

Doft: Exclusive Cinnamon. Kaneldoft ur den underbara serien "Exclusive" från Tulasi. Dessaa exklusiva dofter ur deras serie sammanför distinkta örtblandningar, var och en av dessa sorter är ett bevis på det konstnärskap och autenticitet som definierar Tulasi rökelser. Ett riktigt måste att pröva på!

Säljes per 1 styck förpackning om ca 15 stycken rökelsepinnar. Observera att rökelsehållare ingår ej, dessa köpes separat.

Brinntid: Brinntid för en sticka är cirka 30 minuter.

Hur du använder: Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Tulasi. Tulasi ingår i Sarathi Group, vilket är en tillverkare och exportör av rökelser, brännare och doftoljor av högsta kvalitet från Indien. Alla Agarbatti-märken som lanserats av gruppen har blivit synonyma med klass och perfektion. Detta rykte har förtjänats genom årtionden av hårt arbete och Sarathi Groups engagemang för affärsetik. Hos Sarathi är kvalitet inte bara något som de strävar efter; det är en arbetsfilosofi som är så djupt rotad att den har blivit en integrerad del av dess tradition. Kvalitet är första prioritet i varje steg i produktionsprocessen eftersom att den slutliga produkten endast kan vara av utmärkt kvalitet om kontroller har vidtagits i varje steg av rökelsetillverkningen och försäljningen. Deras expertteam arbetar konstant för att säkerställa kvalitet i varje led, från inköp av råmaterial till dokumentation och leverans av produkter. Deras mål är också att bevara originaliteten och autenticiteten hos varje enskild rökelse. Indisk kultur och arv är en del av denna autenticitet, som bara kan delas med världen om man bevarar renheten. De väcker känslor och minnen av en rik och vacker kultur. Det är med stolthet Tulasi/Sarathi Group kan dela denna kultur med världen i form av unika dofter som var och en berättar en historia och delar ett minne.