Song Of India - Organic Palo Santo, rökelsepinnar

  • 19 kr
I lager
Alltid snabba och spårbara leveranser

Fast frakt 59 kr inom Sverige

Säkra betalmedel

Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Paypal Payment with Visa Payment with Mastercard

Doft: Palo Santo. Palo Santo har en söt och härlig frisk, ganska intensiv doft. Palo Santo beskrivs som citrus, trä och tall. Palo Santo har mycket renande egenskaperna. Använd för t.ex. energirensning, healing och andlig rening. 

Säljes per 1 styck förpackning om ca 12 stycken rökelsepinnar. Rökelsehållare ingår ej, de köpes separat.

Brinntid: Brinntid för en pinne är cirka 40-45 minuter.

Hur du använder: Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Song of India (SOI). Song of India är ett märke med väldoftande och högkvalitativa rökelser som tillverkas i Indien. Song of Indias wellness- och doftprodukter är en hyllning till ett naturligt och holistiskt liv. I en strävan att hitta en delikat balans mellan kropp och själ, är alla deras produkter designade för att stärka, berika och ge energi till din själ. Baserat på principerna för den antika vetenskapen om Ayurveda, är Song of Indias produkter tillverkade enligt urgamla indiska traditioner och metoder. Kom och upplev den rena glädjen av naturlig godhet!