Song Of India - Organic Lavender, rökelsepinnar

  • 19 kr
I lager
Alltid snabba och spårbara leveranser

Fast frakt 59 kr inom Sverige

Säkra betalmedel

Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Paypal Payment with Visa Payment with Mastercard

Doft: Lavender. (Lavendel) Mild och örtig blommig doft. Slappna av och släpp dagens stress med denna lugnande och balanserande rökelse av Lavendel som skapar en varm och avkopplande miljö. Perfekt för att skapa en harmonisk balans och för att släppa mental spänning. Främjar en god natts sömn, omfamna dig av stillhet med denna fina rökelse.

Säljes per 1 styck förpackning om ca 12 stycken rökelsepinnar. Rökelsehållare ingår ej, de köpes separat.

Brinntid: Brinntid för en pinne är cirka 40-45 minuter.

Hur du använder: Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Song of India (SOI). Song of India är ett märke med väldoftande och högkvalitativa rökelser som tillverkas i Indien. Song of Indias wellness- och doftprodukter är en hyllning till ett naturligt och holistiskt liv. I en strävan att hitta en delikat balans mellan kropp och själ, är alla deras produkter designade för att stärka, berika och ge energi till din själ. Baserat på principerna för den antika vetenskapen om Ayurveda, är Song of Indias produkter tillverkade enligt urgamla indiska traditioner och metoder. Kom och upplev den rena glädjen av naturlig godhet!