Balaji - Nag Champa, rökelsekoner backflow

  • 19 kr
I lager
Alltid snabba och spårbara leveranser

Fast frakt 59 kr inom Sverige

Säkra betalmedel

Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Paypal Payment with Visa Payment with Mastercard

Doft: Nag Champa.

Säljes per 1 styck förpackning om ca 10 stycken rökelsekoner. Observera att rökelsehållare ingår ej, dessa köpes separat.

Brinntid: Brinntid för en kon är cirka 20 minuter.

Backflow - via lufthålen i konens botten rinner röken ner likt ett vattenfall och skapar en vacker lugnande effekt (se bild nr 2). Obs - måste användas tillsammans med rökelsehållare anpassad för backflow. Spana gärna in våra många backflow-hållare speciellt utformade för just denna typ av rökelsekoner med backflow-effekt!

Hur du använder: Placera konen på en rökelsehållare anpassad för backflow. Tänd konen i dess topp och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd så blåser du ut den. Efter konen brunnit färdigt blir det lite rester kvar, detta är naturliga oljor som du kan torka bort från din rökelsehållare efteråt. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Det blir varmt! Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Balaji. 
Balaji Agarbatti Company grundades ursprungligen 1957 som tillverkare och säljare av rökelsepinnar. År 2021 exporterades deras produkter till över 30 olika länder. Balaji är ett namn som idag är synonymt med högkvalitativa produkter så som rökelsepinnar, koner, tvål m.m. En stor stolthet för alla på Balaji ligger i det faktum att deras arbetsstyrka till stor del består av kvinnor, de utgör nästan 70% av antalet anställda. Dessa underbara kvinnor är inte bara den verkliga ryggraden i Balaji som företag, deras försörjning är också en källa till inkomst, stabilitet och status för dem – de flesta av dem kommer från landsbygdsregioner – och viktigast av allt, ger dem värdighet och respekt, vart de än går. Balajis historia, skriven i deras dofter, är det arv de fortsätter att bygga på varje dag. Och de välkomnar varje kund som köper en av Balajis produkter att vara en del av denna resa tillsammans.