Morning Star - Cedarwood, rökelsepinnar

  • 59 kr
I lager

Doft: Cedarwood. Träig, jordnära doft av äkta cederträ. Inslag av bergamott, ekmossa, bärnsten och patchouli. Doften av Cederträ symboliserar välstånd, kärlek och självsäkerhet. Känd för sina renande och kraftfullt helande egenskaper.

Morning Star använder inte bambupinnar i sin grund vilket betyder att det inte tillkommer någon trälukt när du bränner dina rökelser, en ren delikat doft. Det blir dessutom inte så mycket rök vid bränning.

Säljes per 1 styck förpackning om ca. 20 gram (vikt exkl. kartong), vilket motsvarar cirka 50 stycken stickor (kan skilja sig lite i antal mellan paketen). Det ingår även en liten keramik-hållare. Observera att då pinnarna ej har någon bambu-pinne som grund så är dessa rökelsepinnar känsligare och kan lättare brytas av vid oaktsam hantering.

Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller m.m.

En av världens finaste och mest exklusiva rökelser från märket Morning Star tillverkade i Japan av toppkvalité. Handrullade rökelse-pinnar gjorda endast på naturliga och miljövänliga ingredienser som alla är noggrant utvalda och skickligt blandade. Fritt från giftiga substanser. Ett väldigt delikat märke av rökelse som är en av de bäst säljande. Perfekt för daglig användning.

Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Brinntid för en sticka av Morning Star's olika sorter är cirka 25 minuter. Om du vill släcka den kan du doppa den i vatten. Du kan sedan använda stickan igen tills att den tar slut helt. Lämna aldrig tända rökelser eller ljus obevakade. Håll utom räckhåll från barn.

Spana gärna in våra kristaller med borrat hål för rökelsepinnar eller någon av våra övriga hållare för rökelsepinnar och koner.