Ayurvedic - Sandal, rökelsekoner backflow

  • 29 kr
I lager

Doft: Sandal. Jordnära, varm och djup, träig och samtidigt söt med dämpade kryddor som trä, kanel, kryddnejlika, jasmin, mysk m.m. Det finns något utpräglat indiskt med doften av sandelträ, som är djupt sammanvävt i indisk historia och kultur. En helig doft som kan användas för att ge kroppen energi och främja ett lugn inom sig. Lämna allt det negativa bakom dig när du tänder denna rökelse och gå in i ett tillstånd av avslappning. Främjar fokus och koncentration. Sandelträ är en av de mest populära världen över.

Backflow - via lufthålen i konens botten rinner röken ner likt ett vattenfall och skapar en vacker lugnande effekt (se bild nr 3). Obs - måste användas tillsammans med rökelsehållare anpassad för backflow.

Säljes per 1 styck förpackning om ca. 25 gram, vilket motsvarar 10 stycken koner.

Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller m.m.

Kvalitetsrökelser gjorda endast på naturliga och miljövänliga ingredienser. Fritt från giftiga substanser. Mycket omtyckta och populära rökelser tillverkade i toppkvalité av diverse kryddor, örter, blomextrakt, exotiska oljor och andra naturliga ingredienser som är alla noggrant utvalda och skickligt blandade.

Placera konen på en rökelsehållare anpassad för backflow. Tänd konen i dess topp och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd så blåser du ut den. Tänk på att inte placera rökelsen nära något brännbart. Brinntid för en kon från Ayurvedic är cirka 20-30 minuter. Efter den brunnit färdigt blir det lite rester kvar (se bild nr 4), detta är naturliga oljor som du kan torka bort från din rökelsehållare efteråt. Lämna aldrig tända rökelser eller ljus obevakade. Det blir varmt! Håll utom räckhåll från barn.

Spana gärna in våra olika keramikhållare speciellt utformade för just denna typ av rökelsekoner med backflow-effekt.