Ayurvedic - Chakra, rökelsepinnar

  • 29 kr
I lager

Doft: Chakra. Mild, fräsch, örtig doft. Ayurvedic's Chakra sägs hjälpa dig att balansera  dina sju chakran i kroppen, vilket påverkar hela kroppens funktion. När alla sju chakran är i balans och på så sätt bildar en linje finns det ett starkt samband mellan fysisk och energirik livskänsla. Chakran i en människokropp är ansvariga för att bära mentala och känslomässiga beteenden. På grund av stressen och det hektiska liv vi lever, kan dessa chakran blockeras och orsaka känsla av t.ex. frustration, depression och irritation. Att slappna av och komma i kontakt med alla dina sinnen är viktigt för att känna harmoni i sinne, kropp och själ.

Säljes per 1 styck förpackning om ca. 20 gram (vikt exkl. kartong), vilket motsvarar cirka 15 stycken stickor (kan skilja sig lite i antal mellan paketen)

Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller m.m.

Handrullade rökelse-pinnar gjorda endast på naturliga och miljövänliga ingredienser. Fritt från giftiga substanser. Mycket omtyckta och populära rökelser tillverkade i toppkvalité av diverse kryddor, örter, blomextrakt, exotiska oljor och andra naturliga ingredienser som är alla noggrant utvalda och skickligt blandade.

Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Brinntid för en sticka av Ayurvedic's olika sorter är cirka 25-30 minuter. Om du vill släcka den kan du doppa den i vatten. Du kan sedan använda stickan igen tills att den tar slut helt. Lämna aldrig tända rökelser eller ljus obevakade. Håll utom räckhåll från barn.

Spana gärna in våra kristaller med borrat hål för rökelsepinnar eller någon av våra övriga hållare för rökelsepinnar och koner.