Song Of India - Mandarin & bay leaf, smudge resin

  • 99 kr
I lager

Doft: Mandarin & bay leaf. (Mandarin & lagerblad) Energigivande mandarin (tangerin) och lagerblad med sin klassiska jordnära kryddiga arom. I feng shui representerar smudge av mandarinskal levande, energigivande och livsbejakande energi. Denna uppfriskande arom blandas vackert med den jordnära och kryddiga tonen av lagerblad.
Rensa ditt sinne och föryngra din omgivning med denna  lockande rökelse. Alla Song of Indias ekologiska smudge resin är tillverkade med 100% naturliga ingredienser så som naturlig kåda, blommor, örter och eteriska oljor.


Säljes per 1 styck glasburk om ca. 40 gram smudge resin.
 
Hur du använder: Placera smudge resin på ett nät i en aromabrännare anpassad för smudge resin. Tänd ett värmeljus under för att njuta av doften. När det är klart, rengör nätet med en borste inför nästa gång. Eller; Tänd en koltablett och lägg den på en brännare anpassad för kol. Lägg några bitar av smudge ovanpå kolet. När det är klart släcker du kolet. 
Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Song of India (SOI). Song of India är ett märke med väldoftande och högkvalitativa rökelser som tillverkas i Indien. Song of Indias wellness- och doftprodukter är en hyllning till ett naturligt och holistiskt liv. I en strävan att hitta en delikat balans mellan kropp och själ, är alla deras produkter designade för att stärka, berika och ge energi till din själ. Baserat på principerna för den antika vetenskapen om Ayurveda, är Song of Indias produkter tillverkade enligt urgamla indiska traditioner och metoder. Kom och upplev den rena glädjen av naturlig godhet!