Sagrada Madre - Botánico Lavendel & Rosor, rökelsepinnar

  • 79 kr
I lager

Doft: Lavender & Roses (Lavendel & rosor) Blommiga och sensuella toner. Den mjuka doften av lätt lavendel i kombination med djup förförisk ros bringar lycka och sinnesro. För attraktion, kärlek, lugn och healing. Innehåller lavendelblommor, rosenblad, koncentrerad eterisk ros- och lavendelolja, träkol, fruktbiomassa, naturligt bindemedel och salt. 100% vegansk, ekologisk.

Botánico är en serie av Sagrada Madre med 8 stycken olika varianter av innovativ och helt biodynamisk rökelse som saknar traditionell trästicka. Biodynamisk rökelse innebär att den traditionella trästickan som rökelsen fäster på har ersatts av ett hållbart material i form av fruktbaserad biomassa för minimal påverkan på naturen och levande skogar. Biomassan består av restprodukter från äpplen och päron som använts i tillverkningen av juice och cider. Biomassan är en organisk och hållbar produkt som helt ersätter behovet av trästickor i tillverkningen av rökelsepinnar och leder till minimal miljöpåverkan och fler levande skogar.

Säljes per 1 styck förpackning om 6 stycken extra stora rökelsepinnar. 

Brinntid: Brinntid för en sticka är cirka 60 minuter. Denna långtidsbrännande rökelse syftar till att harmoniskt rena våra utrymmen och energifält, återställa balansen och främja det dagliga flödet av vår egen energi. Rökelsen kan även brinna under kortare stunder för att sedan tändas igen

Hur du använder: Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Sagrada Madre.
Sagrada Madre betyder "Helig Moder" (Pancha Mama) och detta namn speglar hur de behandlar jordens resurser. Det är ett märke med väldoftande och högkvalitativa rökelser som tillverkas i Argentina. Förutom träkol använder Sagrada Madre en doftfri fruktbaserad biomassa som förbränningsmedel. Varje år slängs över 100 ton fruktbiomassa från industriell bearbetning såsom juicetillverkning. Istället för att låta dessa material gå till spillo, återanvänder Sagrada Madre dem effektivt i deras rökelser. En 100% unik naturprodukt, handgjord i Argentina av pulveriserade örter, hartser (kåda) och blommor, ihop med ett växtbaserat bindemedel. Alla varianter av Sagrada Madre rökelse är noggrant förpackade i attraktivt naturligt förpackningsmaterial för att skapa så liten påverkan på miljön som möjligt.