Balaji - Mystic Moon, rökelsepinnar

  • 19 kr

Produkten är slutsåld.

Doft: Mystic Moon. Den har en söt och mjuk, magisk doft som framkallar månens feminina andliga energi. Dessutom är den gjord med högkvalitativa masala-dofter som dröjer sig kvar långt efter att rökelsen har bränts. En perfekt rökelse för den som älskar och beundrar månen och dess krafter.

Säljes per 1 styck förpackning om ca. 12 stycken rökelsepinnar. 

Brinntid: Brinntid för en sticka är cirka 20-30 minuter.

Hur du använder: Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Balaji. 
Balaji Agarbatti Company grundades ursprungligen 1957 som tillverkare och säljare av rökelsepinnar. År 2021 exporterades deras produkter till över 30 olika länder. Balaji är ett namn som idag är synonymt med högkvalitativa produkter så som rökelsepinnar, koner, tvål m.m. En stor stolthet för alla på Balaji ligger i det faktum att deras arbetsstyrka till stor del består av kvinnor, de utgör nästan 70% av antalet anställda. Dessa underbara kvinnor är inte bara den verkliga ryggraden i Balaji som företag, deras försörjning är också en källa till inkomst, stabilitet och status för dem – de flesta av dem kommer från landsbygdsregioner – och viktigast av allt, ger dem värdighet och respekt, vart de än går. Balajis historia, skriven i deras dofter, är det arv de fortsätter att bygga på varje dag. Och de välkomnar varje kund som köper en av Balajis produkter att vara en del av denna resa tillsammans.